طرز تهیه فلافل مواد اولیه : برای 4 نفر سیر 2 حبه نخود 250 گرم پیاز 1 عدد نعنا خرد شده 2 قاشق سوپخوری آب لیمو ترش 1 عدد تخم مرغ 1 عدد کنجد برشته 3 قاشق سوپخوری فلافل یک غذای خاورمیانه ای ست که در ایران نیز در جنوب کشور همواره رواج داشته و در سالهای اخیر به فرهنگ غذایی برخی شهرهای دیگر نیز ورود یافته است.نکاتی در رابطه با تهیۀ فلافل :1- نخودها را از قبل بپزید.2- سیر را ریز خرد کنید.3- پیاز را به قطعات ۲٫۵ سانتی متری برش دهید.4- جعفری و نعناع را خرد کنید.5- تخم مرغ را قبل از اضافه کردن، کمی هم بزنید.طرز تهیه :1.نیمی از نخودها را در مخلوط کن بریزید و چند بار فشار دهید تا خرد شوند، سپس آنها را به یک کاسه ی بزرگ منتقل کنید.2. نیم دیگر نخودها را با سیر، پیاز، سبزی ها، چاشنی ها، جوش شیرین، نمک و آب لیمو در مخلوط کن بریزید. 30 ثانیه فشار دهید تا به یک خمیر سفت تبدیل شود. این خمیر را به کاسه ی نخودهای قبلی اضافه کنید.3. تخم مرغ و کنجد را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. روی کاسه ی مخلوط سرپوش بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.4. روغن را در ماهیتابه با حرارت ملایم گرم کنید. بعد از داغ شدن روغن، یک قاشق غذاخوری پر از مخلوط را در ماهیتابه بریزید و به آرامی خمیر را فشار دهید تا شکل گردی به خود بگیرد. آن را سرخ کنید و یک بار برگردانید تا جایی که هر دو طرف آن طلایی و برشته شود که در کل حدود 4 دقیقه طول می کشد. فلافل ها را به ظرفی منتقل کنید تا چربی آن گرفته شود.5. فلافل را با نان تافتون، گوجه، برش های نازک پیاز قرمز، کاهو و سس کنجدی سرو کنید.