مواد فلافل
|
کنسرو نخود (یا نخود پخته شده)
1قوطی |
پیاز (خرد شده)
1/2فنجان |
سیر (خرد شده)
1قاشق غذاخوری |
گشنیز تازه (خرد شده)
2قاشق غذاخوری |
جعفری خشک
2قاشق غذاخوری |
پودر زیره
1قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز
1قاشق چایخوری |
پودر پیاز
1قاشق چایخوری |
نمک
1قاشق چایخوری |
بکینگ پودر
1قاشق چایخوری |
آرد
2قاشق غذاخوری |
روغن زیتون تصفیه شده
1قاشق غذاخوری |
آرد
1/4 فنجان در یک کاسه کوچک |
روغن زیتون تصفیه شده
2قاشق غذاخوری در یک کاسه کوچک |
کنسرو نخود (یا نخود پخته شده)
1قوطی(410گرم) |
پیاز (خرد شده)
1/2 فنجان |
سیر (خرد شده)
1قاشق غذاخوری |
گشنیز تازه (خرد شده)
2قاشق غذاخوری |
جعفری خشک
2قاشق غذاخوری |
پودر زیره
1قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز
1قاشق چایخوری |
پودر پیاز
1قاشق چایخوری |
نمک
1قاشق چایخوری |
بکینگ پودر
1قاشق چایخوری |
آرد
2قاشق غذاخوری |
روغن زیتون (ترجیحا تصفیه شده)
1قاشق غذاخوری |
آرد
1/4فنجان در یک کاسه کوچک |
روغن زیتون (ترجیحا تصفیه شده)
2قاشق غذاخوری در یک کاسه کوچک |