مواد اولیه :خامه (فرم گرفته)به مقدار لازمنمک1/8 ق چتخم مرغ3 تا 4 عددوانیل1/8 ق چروغن مایع4 ق غشکر2 ق غآرد1 لیوانآب1 لیوانطرز تهیه: ۱.قابلمه ای رو روی حرارت میذاریم و آب+روغن مایع+شکر+نمک رو در قابلمه میریزیم تا وقتی که به جوش بیاد. (نذارین آب بی خودی بخار بشه)در تصویر مشخصه حبابهای کوچولویی دارن می آن به سطح آب . ۲.الان دیگه وقتشه که آرد رو اضافه کنیم.یکمرتبه داخل قابلمه میریزیم و سریع و مرتب هم میزنیم تا خمیر از قابلمه جدا بشه. ۳.نیازی به تفت دادن نداره. ۴.وقتی خمیر به شکل گلوله دراومد و از قابلمه جدا شد از روی حرارت برمیداریم بعد خمیر رو داخل ظرفی قرار میدیم و اجازه می دیم تا خنک بشه( وسط کار دو سه بار خمیر رو زیر و رو کنید تا وسط خمیر هم سرد بشه)* ۵.بعد از اینکه خمیر خوب خنک شد اولین تخم مرغ رو اضافه میکنیم و مواد روخوب به هم میزنیم وقتی تخم مرغ اول کاملا جذب مایه شد تخم مرغ بعدی رو اضافه و به هم زدن ادامه میدیم و به همین ترتیب یکی یکی تخم مرغها رو اضافه میکنیم. ۶.با اضافه کردن آخرین تخم مرغ ، وانیل رو هم اضافه می کنیم. ۷.بعد از اضافه کردن تخم مرغ سوم.یه قاشق از خمیر رو روی یه بشقاب میریزیم، اگه شکل خودش رو حفظ کرد و پخش نشد یعنی خمیرمون عالیه و می تونیم بقیه کار رو ادامه بدیم ولی اگه شل بود با همزن دوباره بزنین تا خوب فرم بگیره. ۸.برای نون خامه ای به شکل قو:مقداری از خمیر رو در یک قیف شیرینی پزی که قطر دهانه ش ۶تا۷میلیمتر هست میریزیم و خمیر روبه شکل علامت سئوال برای سروگردن قو در سینی میریزیم. ۹.بقیه خمیر رو در یک قیف دیگه که قطر دهانه ماسوره ش ۵/۱سانتیمتره میریزیم و در سینی دیگری با فاصله و دور از هم از خمیر به شکل بیضی میریزیم و سینی رو روی طبقه وسط فر میذاریم تا خمیر کاملا پف کند و طلایی بشه.با حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۵تا۶دقیقه. ۱۰.باقی مونده خمیر رو با همون ماسوره و با فاصله داخل سینی قرار میدیم.خمیر ها رو به یک اندازه روی سینی میریزیم تا موقع پخت همه با هم بپزن و یکی خشک و دیگری خام نباشه.با حرارت ۲۰۰درجه سانتیگراد به مدت ۲۵دقیقه.(این زمان بستگی به دمای فرتون داره)* ۱۱. برای اینکه سر نونها نسوزن انگشتمون رو خیس میکنیم و سر خمیرها رو میخوابونیم. ۱۲.بعد سینی رو از فر بیرون میاریم و بعد از سرد شدن با کارد تیز قسمت روی نانها رو برمیداریم و با قیچی از وسط دو نیم میکنیم تا به شکل بال قو دربیاد.بعد با خامه فرم گرفته قسمت بدن قو رو پر میکنیم و بالها رو به شکل تزیینی در جای مناسب در بدن قو روی خامهمیذاریم و گردن قو رو درون خامه فرو میکنیم. (برای چشمها از شکلات تخته ای و برای نوکش از رنگ خوراکی قرمز استفاده کردم.) ۱۳.بعد با استفاده از این ماسوره که خیلی بدرد اینکار می خوره خامه رو بداخل نانها هدایت می کنیم. ۱۴.این هم داخل نون ها که کاملا پخته و توش خالی میشه. برای تزیین روی نون خامه ای هم میتونیم از پودر قند و شکلات آب کرده استفاده کنیم. نکته: ۱. از هر ماسوره ای که دوست داشتین میتونید استفاده کنید فقط اگه سایزش بزرگتر باشه بهتره.* ۲.کف سینی رو اگه تفلون نیست یا کاغذ روغنی بیاندازید و یا اینکه حتما چربش کنید با روغن جامد.*اگه با روغن مایع چرب کنیم زود کف شیرینی میسوزه.* ۳.اگر قیف یا ماسوره در دسترس نبود میتونید خمیر رو داخل یک نایلون بریزید و یک گوشه نایلون رو ببرید و خمیر را روی سینی بریزید.* ۴.حتما آرد رو الک کنید.* ۵.میتونیم به جای روغن مایع از کره یا روغن جامد استفاده کنید.* ۶.حتما خمیر باید خنک بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کنید در غیر اینصورت باعث میشه تخم مرغ پخته و نانها پف نکنه.* ۷.اگه از این نونها برای پرکردن سالاد خواستید استفاده کنید شکرش رو حذف کنید.* ۸.از ۸/۱قاشق چایخوری بکینگ پودر هم میتونین در خمیر استفاده کنید.*