درون قابلمه ای تا نصفه اب بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، کاسه ای را روی اب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود کره یا روغن را درون کاسه بریزید سپس ذرت های کنسروی را اضافه کنید
درون قابلمه ای تا نصفه اب بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، کاسه ای را روی اب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود کره یا روغن را درون کاسه بریزید سپس ذرت های کنسروی را اضافه کنید. قارچ ها را ورقه ورقه کرده و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید . روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه اجازه دهید ذرت ها و قارچ ها داغ شوند سپس آویشن ، سس مایونز , ابلیمو ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر اب شود. ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب بریزید و با سس مایونز سرو نمائید دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود. در صورت تمایل از پودر سیر نیز بعنوان چاشنی میتوانید استفاده کنید. برای تهیه ی ذرت ان میتوانید از بلال و یا ذرت منجمند نیز استفاده کنید.