طرز تهیه سیب زمینی تنوری با سسآماده سازی: 5 دقیقهمواد اولیه :برای 4 نفرسیب زمینی (بزرگ _ خلال 1 سانتی)۴ عددروغنمیزان لازمسیر (ریز خرد شده)۱ حبهبرگ جعفری (تازه _ ریز خرد شده)قدریپنیر (پارمزان _ رنده شده)۸ گرمروغن زیتونمیزان لازمخلال های سیب زمینی را در آب نمک در حال جوش برای 8 تا 10 دقیقه نیم پز کنید.آن ها را آبکشی کنید و بگذارید تا کاملا خشک شوندسرخ کن را باحرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید،یا در قابلمه ای تا سه چهارم روغن بریزید و روی حرارت بالا گرم کنید.برای اینکه مطمئن شوید روغن به حرارت مورد نظر رسیده،تکه ای نان در آن بیاندازید،نان در 10 ثانیه طلایی می شود. سیب زمینی ها را با احتیاط در چند نوبت سرخ کنید. روغن اضافی آن ها را بگیرید و بر رویشان نمک بپاشید.سس اول،سیر و جعفری خرد شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.سس دوم، روغن زیتون و پنیر پارمزان رند شده را با چیپس های داغ ترکیب کنید.