آماده سازی: 30 دقیقهمواد اولیه :برای 4 نفرفلفل تند2 تا 4 قاشق غذاخوریپنیر مونتری1 پیمانهفلفل دلمه ای1 شیشه خلال شدهتورتیلا روغن5 عددپیازچهخرد شدهسالسا¾ پیمانهکنسرو لوبیا425 گرمخامه ترشبه میزان لازمغذای معروف مکزیکی است که از نان ذرت تهیه می شود. ناچو می تواند یک اسنک سریع یا همراه مواد غذایی مختلف یک غذای کامل باشد.طرز تهیه : 1-فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. تورتیلاها را به شش قسمت تقسیم کنید. آنها را روی سینی فری که از قبل چرب کرده اید، بچینید. به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا طلایی و برشته شود. 2-در این فاصله، در یک شیرجوش متوسط، لوبیا و ¾ پیمانه سالسا را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط گرم کنید. 3-تورتیلاها را روی ظرف گرد و بزرگ بچینید، مخلوط لوبیا را روی تورتیلاها بریزید. پنیر و فلفل قرمز را روی آنها بپاشید. آنها را 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. در صورت تمایل روی آنها را با خامه ترش و پیازچه تزئین کنید و با سالسا سرو کنید. نکات: ناچو مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد . ناچو مکزیکی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباش