طرز تهیه لواشک زرشک مواد اولیه : زرشک نیم کیلو نمک بستگی به ذائقه آب مقداری که روی زرشک ها را بگیرد طرز تهیه:زرشک را پس از پاک کردن به مدت ۲۴ ساعت در آب بخیسانید…با همان آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد(مقدار آب باید کم باشد زیرا جوشیدن زیاد زرشک آن را سیاه میکند)پس از چندین جوش آن را از روی حرارت برداشته،داخل مخلوط کن بریزید تا میکس شود…سپس کف سینی سلیفون نازک بکشید و آن را چرب کنید و لواشک را کف ظرف پهن کرده…سینی را در معرض نور آفتاب گذاشته تا لواشک خشک شود…نکته:من برای خشک شدن این لواشک آن را ۲ روز در زیر نور آفتاب قرار دادم…